Kasza manna to bardzo szybkie i sycące danie. Wypróbuj rozgrzewającą sezonową wersję z śliwką i masłem orzechowym.
Składniki:
250ml mleka 1,5%
25g kaszy manny
słodzik (np. ksylitol)
4 śliwki
cynamon
20g masła orzechowego 100%
Sposób przygotowania:
1.Mleko zagotuj w garnku z dodatkiem kaszy manny i słodzika. Zmniejsz ogień i mieszaj cały czas aż kasza manna wchłonie mleko. Zdejmij garnek z ognia, przykryj pokrywką i odstaw na bok.
2.Śliwki umyj, obierz i pokrój w połówki. Na patelni duś je pod przykryciem z dodatkiem wody i cynamonu.
3.Gotową kaszkę podaj z duszoną śliwką i polej masłem orzechowym.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek