Pudding jaglany w konsystencji przypomina tradycyjny budyń, jest bardzo kremowy i pożywny.
Składniki:
70g kaszy jaglanej
200ml mleka
50ml mleczka kokosowego
200ml wody
aromat waniliowy
słodzik w płynie lub ksylitol
maliny zblendowane na mus
brzoskwinia
1.Kasze jaglaną dokładnie opłucz pod bieżącą wodą aż woda będzie klarowna. 2.Gotuj kaszę na mleku z wodą na małym ogniu zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 3.Jeśli kasza namięknie i wsiąknie całą wodę to odstaw garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia pod przykryciem. 4.Ciepłą kaszę zblenduj z mleczkiem kokosowym, aromatem waniliowym i słodzikiem. 5.Podaj z musem malinowym i brzoskwinią.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek