Makaron z fetą, czarnuszką i pomidorkami

makaron z fetą
Czas czytania: < 1 min

Jeśli lubisz dania z makaronem i szukasz pomysłu na zdrowy obiad to jesteś we właściwym miejscu. Sprawdź przepis na makaron z fetą od Kamili.

Składniki (na 1 porcje):

  • 90g makaronu pełnoziarnistego świderki
  • 100g pomidorków koktajlowych
  • 30g sera typu feta
  • 2g ziaren czarnuszki
  • 5g oliwy z oliwek
  • 3 ząbki czosnku

Sposób przygotowania:

– Makaron ugotuj w osolonej wodzie

– W tym czasie na oliwie podsmaż pokrojony czosnek i pomidorki

– Na talerz przełóż odcedzony makaron, posyp pokrojonym w kostkę serem, dodaj pomidorki z czosnkiem, posyp czarnuszką, pieprzem i gotowe. 

 Makro: E: 486kcal/ B: 20g/ T: 14g/ W:67g

Kamila – dietetyk kliniczny. Pomaga wypracować trwałe i zdrowe nawyki żywieniowe oraz osiągnąć wymarzony cel sylwetkowy na lata, a nie na lato. Uczy elastycznego podejścia do jedzenia. Prowadzi krok po kroku przez cały proces redukcji masy ciała. Lubi gotować, ale obiecuje, że jej podopieczne nie będą długo stały przy garach.
Instagram: _najedzona

Polecamy również:

Udostępnij:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Powiązane posty

Nowy producent EMS w Polsce

Czas czytania: 2 min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju