Kanapki nie muszą być nudne! Pasty warzywne z dodatkiem strączków idealnie urozmaicają kanapki i są super odżywcze!
Składniki:
100g soczewicy czerwonej
1 marchew
1 ząbek czosnku
20g suszonych pomidorów
10g oliwy z oliwek
20g koncentratu pomidorowego
1/2 cebuli
sól, pieprz
1.Ugotuj soczewicę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Marchew pokrój drobno i również gotuj przez 15 minut aż zmięknie.
2.Cebulę i czosnek posiekaj drobno. Podsmaż na połowie oliwiy z oliwek przez 5-6 minut.
3.W pojemniczku umieść: ugotowaną soczewicę, marchew, cebulę z czosnkiem, suszone pomidory, koncentrat, pozostałą oliwę z oliwek oraz przyprawy. Dobrze zblenduj na gładką pastę.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek