Frytki z buraka, marchwi, pietruszki z sosem aioli
Przygotowanie:
Marchew i pietruszkę umyj i obierz. Pokrój w słupki. Buraka umyj, obierz i również pokrój w słupki. W misce wymieszaj pokrojone warzywa z oliwą z oliwek, solą, pieprzem i suszoną bazylią. Wyłóż zamarynowane warzywa na blachę z papierem do pieczenia.
Rozgrzej piekarnik i piecz frytki w 180 stopniach przez 15-20 minut.
W miseczce wymieszaj majonez z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Czosnek przeciśnij przez praskę i dodaj do sosu. Wymieszaj wszystkie składniki do połączenia.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek