Sezon na dynię ruszył już w pełni! Dynia jest bardzo uniwersalnym warzywem i smakuje również świetnie na słodko! Polecamy przygotować dynię w wolny dzień i zamrozić ją w porcjach wtedy łatwiej będzie ją użyć do różnych posiłków na szybko.
Składniki:
100g puree z dyni
2 jaja kurze
szczypta cynamonu
20g budyniu w proszku
40g mąki orkiszowej lub pszennej
słodzik (np. ksylitol)
szczypta sody
Sposób przygotowania:
1.Białko jaja kurzego ubij na sztywną pianę.
2.Puree dyniowe zmiksuj z żółtkiem, cynamonem, słodzikiem, szczyptą sody, mąką i proszkiem do budyniu.
3.Do masy dodawaj po łyżce białka delikatnie mieszając do połączenia składników.
4.Smaż placuszki na patelni na małym ogniu z każdej strony.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek