200ml passaty pomidorowej lub pomidorów krojonych z puszki
sól, pieprz, słodka papryka
250g ziemniaków
10g masła lub margaryny
Sposób przygotowania:
1.Cebulę posiekaj drobno. Paprykę pokrój w paski.
2.Na patelni podsmaż cebulę z papryką. Po chwili zalej pomidorami i dodaj rybę w całości lub w kawałkach. Przypraw.
3.Duś całość pod przykryciem 15-20 minut na małym ogniu aż papryka zmięknie i ryba będzie gotowa. Jeśli sos będzie zbyt gęsty dolej trochę wody w trakcie gotowania.
4.Ziemniaki ugotuj i odcedź. W misce zblenduj ziemniaki z dodatkiem masła i soli.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek