Jeśli lubisz kuchnię azjatycką ta pozycja to absolutny must! Polecamy wołowinę przyrządzić w wolny dzień i zamrozić w gotowe porcję które wystarczy dodaj do dania.
Składniki:
250g chudej wołowiny
500ml bulionu warzywnego
łyżeczka oliwy z oliwek
2 łyżki sosu sojowego
łyżeczka sezamu
łyżka miodu
1 ząbek czosnku
szczypta startego imbiru
60g makaronu świderki
200g brokuła
1 papryka czerwona
Sposób przygotowania:
1.Wołowinę pokrój w kostkę, przypraw solą i pieprzem. W garnku gotuj ją na bulionie warzywnym bądź wodzie na małym ogniu z dodatkiem liścia laurowego oraz ziela angielskiego. Wołowina powinna się tak gotować przez ok 1,5 godziny.
2.Dodaj do wołowiny: oliwę z oliwek, sos sojowy, miód, czosnek i starty imbir. Brokuł i paprykę umyj, pokrój drobno i również dodaj do garna. Dokładnie wymieszaj całość i ponownie duś pod przykryciem 20-30 minut.
3.Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek