Pasty z dodatkiem warzyw nie tylko urozmaicają smak ale i dodają paście cennych wartości odżywczych. Tak właściwie można stworzyć X różnych past jajecznych urozmaicając ją za każdym razem innym warzywem. Zielony groszek świetnie się komponuje z awokado i jajkiem.
Składniki:
50g jogurtu greckiego
2 jaja kurze
70g awokado (1/2 szt.)
30g zielonego groszku mrożonego
ząbek czosnku
sól, pieprz
Sposób przygotowania:
1.Jajka ugotuj na twardo.
2.Zielony groszek wyjmij do odmrożenia i odstaw w pojemniczku na bok.
3.Awokado wydrąż i umieść wraz z czosnkiem, jajkami, groszkiem i jogurtem greckim w pojemniczku do blendera. Przypraw i zblenduj na gładką pastę. Jeśli nie posiadasz blendera z pojemniczkiem i ostrzą możesz użyć ręcznego blendera i zblendować masę w pojemniczku. Podaj pastę z pieczywem.
Czas czytania: 2min W Polsce pojawił się nowy producent sprzętu EMS. Easy Motion Skin podbija Polski rynek. Na Polskim rynku mamy już kilku producentów i dystrybutorów różnego rodzaju
Czas czytania: < 1min W dziwnych czasach – tych bardzo dziwnych, które jeszcze całkiem niedawno nam towarzyszyły portal Megaforma publikował wiele informacji, które dopingowały przedsiębiorców do działania. Tworzyliśmy dla
Czas czytania: 4min Nowy wymiar treningu siłowego na zewnątrz! Od niedawna siłownia zewnętrzna może być dobrą alternatywą dla tradycyjnych siłowni. Ćwiczenia na świeżym powietrzu zapewniają nie tylko lepsze
Czas czytania: 2min Suszone owoce to bogactwo witamin i składników odżywczych. Polecane na przekąskę i zdrową alternatywę dla słodyczy. Suszone jabłka, daktyle, śliwki czy banany stanowią doskonały dodatek